Quilt Diva…

Jeg hadde ifjor fått sydd og applikert et veggbilde kalt «Quilt Diva».  Fikk tak i mønsteret i Usa gjennom nettet.  Det er et mønster av Amy Bradley.  Det var et teppe jeg hadde mye «moro» med, hadde sydd bakstykke sammen først, klippet alle delene ut fra applikasjonsvlisilin og strøk dem på bakgrunnen.  Etterpå var det å applikere rundt alle delene…. Jeg valgte å hånd-applikere alle bitene fast, siden jeg skulle ha det som et håndarbeid for sommeren. Det var litt av en jobb, for noen av bitene var så små og ble til tider litt vanskelig å få sydd stingene!  Tror jeg brukte 2 uker på å få det applikert!  Når det var gjort så begynte moroa….Jeg frihåndsquiltet rundt «damen» og satt på sluttkantene.  Tilslutt så kom de siste små detaljene som enkelte knapper enkelte steder.  Det eneste stedet jeg kan ha det hengende er på syrommet mitt- bak døren!!

Her kan dere se litt nærmere på detaljene…..

 

 

 

 

Reklame

3 kommentar to “Quilt Diva…”

  1. Liv R.A. Fjeldet Says:

    Jeg er veldig imponert over syarbeidene, og den fine web siden. For et artig veggteppe. Bra du har fått lagt ut bilde på nettet, for bak døra på syrommet kommer det ikke helt til sin rett. Kommer plutselig innom en dag og ser litt nærmere på det.

  2. Marita Says:

    Den er skikkelig festlig det motivet. Husker ei i quiltelaget vårt også viste frem denne damen. Herlige detaljer.

  3. Anne Says:

    Det bildet er bare kjempeflott. og så mye detaljer det er på det. Synes det skulle hengt på utsiden av døra di. For å vise hvem som holder til der inne 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: