Veske…..

Her for en stund siden, så fikk jeg en bestilling på å sy en veske i svart/hvit.  Jeg har tenkt en god stund på hva slags mønster jeg skulle bruke på vesken, fant ut at jeg ville prøve meg på Flying Geese da den gjør seg godt i 2 farger….Hun ville ha den litt stor til eventuelt å bære litt store ting i.  Jeg brukte Canvas stoff til det ensfarget stoffet, da den er litt kraftigere å bruke enn vanlig bomullsstoff.  Vatten som jeg har brukt er Habalon og da ble vesken veldig stødig og kraftig. 

Hun ville veldig gjerne ha en glidelås til å lukke vesken helt.  Det har jeg aldri gjort på en veske hittil, så det ble den store utfordringen for meg 😉  Det var litt prøving og feiling, men tilslutt så syntes jeg at den satt grei inn……… Til håndtakene har jeg strøket et stoff på habalonvatten og brettet canvas rundt ca.1cm på sidene og sydd fast.

Har laget 2 lommer på innsiden, en glidelås lomme til ting og en mobil-lomme, men det har jeg klart å glemme å ta bilde av ;-(

Reklame

3 kommentar to “Veske…..”

  1. AnneH Says:

    Den ble kjempefin. Er enig med deg i at gjessene passer godt til to farger. Denne vesken satt sikkert mottageren pris på!

  2. 2ne Says:

    Flott og stilig veske du har laget – sort og hvitt er rent og lekkert. Stjerne brikkene har jeg ferdig skåret – så vi får se om jeg syr bitene sammen en gang. Ellers var det lekre puter og stitchery mappe, flotte modeller – blir sikkert et bra kurs 🙂 Ønsker deg fortsatt en god helg.

  3. Hege Says:

    Flott veske, tidløse farger-lurt:) Smarte fine brikker, ha en fin før juls tid:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: