Simply the best …….!!

Tenkte jeg skulle komme med et tips til alle dere som er innom på bloggen min 😉

Jeg har mang en gang irritert meg over all den «griseri» som fester seg på strykejern, som hvis en er uheldig å komme bort i lim fra applikasjons-vlisilin og fra vanlig vlisilin….. ( Jeg er sikkert ikke den eneste…. !)

Har kastet flere strykejern i årene som jeg har sydd lappeteknikk og har en KUN til lappeteknikk og en til annet….. ( Har brukt en stift til rens tidligere, men synes ikke det blir bra nok!!! )

For ca. 3 uker siden, var jeg på tur over til Vestfold, og da måtte jeg innom 2 quiltebutikker i Tønsberg.  På Line’s Hobby fant jeg noe som het «Iron Clean» og spurte om den var bra og fikk til svar at «ja, helt supert»…..

Vel, jeg var spent når jeg kom hjem og prøvde den – og ble mektig overrasket for den var virkelig helt fantastisk!!!!  😉  Det  er 10 kluter i pakken. Du legger en klut på et kjøkkenpapir og stryker jernet fort over.  Blir ren på et øyeblikk!!  Det er noe av den beste rens til strykejern som jeg har vært bort i 😀  Jeg anbefaler den på det sterkeste 😉  Dessuten lukter den veldig godt …….. 😉

(Da måtte jeg ut i boden og hente den dampstrykejernet som jeg hadde kastet ut fra syrommet og fikk renset den, så nå har jeg 2 strykejern å bruke ) 😀

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: