Japansk kunstbroderi….

For mange, mange år siden, så var jeg med min tante på et kveldskurs i noe som heter «Japansk kunstbroderi».  Jeg var ca. 14 år og var den eneste «unge» blant alle damene på kurset.  Husker at mange av dem som var der  – trodde ikke je ville greie det kurset!  Jeg har alltid likt håndarbeid og syntes det å prøve å lære noe nytt, var spennede 🙂

Kom til å tenke på å skrive et lite innlegg her i bloggen min om det, for dette er noe mange ikke har hørt om.  Det var veldig populært der og da, men så har det dabbet helt av.

De 2 nederste bildene har min mor hengende hos seg.  Landskapsbildet er den andre bildet jeg prøvde meg på, etter at jeg hadde prøvd meg på noe enkelt som første bilde.  Den har jeg ikke lenger….

Reklame

3 kommentar to “Japansk kunstbroderi….”

  1. Anne E Says:

    Ah, ja de husker jeg. Har aldri prøvd teknikken, men så på at andre gjorde det. Artig gjensyn!

  2. Kenneth S. Says:

    Flotte bilder, bare synd du har dekt de med glass foran. Har du noen ide om hvor jeg kan få kjøpt de her i Norge, finner mange i utlandet, men ikke her.

  3. Vera Laursen Says:

    Hej Jeg søger også efter billeder laver som japansk kunstbroderi .Men kan ikke finde hvor kan købe det købe det .kan ikke finde en butik her i Danmark.Er der nogen som kan fortælle mig det . På forhånd tak. Hilsen Vera

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: