Roseteppe…

Jeg bestemte meg tidlig i høst at jeg skulle begynne å sy «Roseteppe» av Annaka, og ha det som en langtids-prosjekt.  At det skulle bli så morsomt å sy det at jeg ikke klarte å legge den fra meg, vel det hadde jeg ikke trodd ! 

Jeg har ikke gått helt etter oppskriften, gjort det litt mer på «min måte» og quiltingen har jeg gjort litt enklere med «in ditch» på alle motiver og sydd i kryss i alle kvadratene. 

Image

Jeg startet å sy litt på den når jeg var en tur i Bergen på besøk i høst.  Startet å sy på den den 30 okt.  Det har igrunnen  gått greit å sy, forskjellige blokker med både stitchery og applikasjoner, vel det gikk unna! Det som har tatt mest tid er alle «yo-yo’er»,greit å lage de, men alle skulle syes på for hånd helt tilslutt.  Det brukte jeg en uke på!

Image

Idag er den ferdig, sydde den siste stingen i merkelapp bakpå teppet.  Stolt er jeg og er veldig fornøyd med resultatet 🙂 Eneste negative er at det er for lang til å ha den på veggen i stuen enda jeg har kantene ytterst litt smalere enn i oppskriften!  Hele 30 cm for lang.  Jeg har en mulighet på en annen vegg, men da må vi flytte litt rundt på møbler…… vi får se 😉

Image

Reklame

2 kommentar to “Roseteppe…”

  1. Torill Says:

    Kjempeflott! Du er superflink 🙂 Fra kusina

  2. Mia Says:

    Super bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: