En «ufo» endelig ferdig….

Jeg har endelig klart å få ferdig en «ufo»  😉  Hver gang jeg har sett i skapet mitt, så har jeg mang en gang tenkt at nå MÅ jeg få det gjort. 

Jeg tror jeg begynte på den for 6-7 år siden ( kanskje lenger?? ) Husker ikke hva mønsteret heter, jeg valgte ut bare 4 av bildene og gjorde stitcheryet ferdig ganske fort, så ble det bare liggende….

Har tatt det frem mange ganger for å sy det sammen, ville gjøre veggbildet anerledes enn mønsteret og bare ha noen av det likt.  Var ikke fornøyd når jeg tok det frem igjen, det ble til at jeg rekkte opp igjen det jeg sydde, ikke bar en gang men to og tre!!

Vel, når jeg tok det frem igjen for ca 2 uker siden, så satt jeg en stund å så på det, da begynte idèen å komme frem.  Tittet også litt i restehaugen fo å se om det var noe jeg kunne bruke. Da var det bare å sy, og nå skulle jeg ikke gi meg.

Bilde

Når jeg setter igang, så prøver jeg å ha litt system i stoffet og ta et stoff om gangen frem for så å legge tilbake, men tilslutt så blir det likevel bare rot….

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Her er hele teppet ferdig satt sammen etter quiltingen og rammen sydd på….

Bilde

Quilting har jeg gjort «In ditch» mange steder og ellers rette sømmer rundet alle stitchery og rundt de forskjellige blokkene.  Er ganske fornøyd med resultatet og nå henger den på syrommet mitt, hvor jeg tilslutt fant et sted hvor jeg kunne henge den opp 😉

Og slik ble den ferdig ….

Bilde

 

Reklame

2 kommentar to “En «ufo» endelig ferdig….”

  1. AnneH Says:

    Det ble jo kjempefint. Noen ganger trenger man litt tid for å se «sammenhengen»!

  2. Kristin Says:

    Kjempefint!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: