«Polka Dot Girls»……

Jeg har gått litt «tom» for sy prosjekter nå, så jeg har funnet ut at jeg skal begynne på «Polka Dot Girls» veggteppe.  Er mye stitchery på den, og alle 8 blokker har jeg fått sydd ferdig – nå er det bare å brodere «stitchery’ene»……. Mønsteret kan dere se her.

Jeg har vært en uke på ferie i Danmark, og som alltid så har jeg litt håndarbeid med 🙂  Har hatt med meg 3 ferdigsydde blokker, og har fått ferdig nr.1 og nr.2 er på god vei til å bli ferdig og.  Det får dere se en annen gang….. 😉

Her er blokk nr.1…..

IMG_1210

Her er et nærbilde av damene….. 🙂

IMG_1212

Jeg bruker mye av reste – stoffene som er blitt igjen etter veggteppe Leanne’s House som jeg sydde for et par år siden.  Har lagt til noen ekstra stoffer for å spe på med litt nytt og………

Det er jammen mye farger på garnet å holde kontroll over!  25 bunter… 🙂

 

Reklame

2 kommentar to “«Polka Dot Girls»……”

  1. Marita Says:

    Dette blir nydelig. Smart å bruke restestoffer om man vil bruke samme stilen i farger. Jeg har fullstendig sytørke og strikker for det meste.

  2. annemariesquilt Says:

    Så flott det blir, jeg elsker disse søte damene. Men jeg er ikke så flink til å brodere, hmm jeg har fått mamma til å brodere litt. Kanskje jeg skal vise henne dette prosjektet.. Lappene klarer jeg iallefall å sy ;-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: